Over Evenwijs

Bere gezellig en lekker!

Evenwijs is een bere gezellig opleidingscentrum gelegen in het pittoreske Balk in Friesland.

 

Een orthomoleculaire en inspirerende omgeving. Waarin kennis delen, gezondheid, variatie en plezier centraal staan.

 

Dit gaat van een 4-jarig HBO erkende orthomoleculaire therapeuten opleiding naar heerlijk oer-eten en samen dansen.

 

Evenwijs werkt graag samen met haar team en studenten aan leuke projecten. Dit kan een evenement zijn maar ook kookboeken!

Puur Inspiratie Kookboek

Puur Inspiratie is een bijzonder project. Een blijvend en zelfs groeiend kookboek! Voor de therapeut, het gezin en als perfect handvat voor een gezonde lifestyle. Informatie over een gezonde (orthomoleculaire lifestyle) gecombineerd met recepten waar je direct mee aan de slag kunt!

 

Recepten waar je niet onmogelijk veel Ingrediënten voor in huis moet halen die je maar 1x inzet. En uren voor in de keuken moet staan.

Even voorstellen...

Leren, ervaren & creëren

Evenwijs is opgericht door Dorothé Lueb. Een opleidingscentrum, thuis in voeding en gezondheid. Erkende opleiding tot Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut en meer... Dorothé staat al 30 jaar voor de klas en in 2019 vierden we in juli haar 30-jarig jubileum. Dorothé is hoofddocent en staat na al die jaren nog steeds met volle plezier en passie voor de klas.

 

Het is de zoete inval bij Evenwijs. Of beter gezegd: de ongezoete inval. Je kunt bij Evenwijs van alles verwachten. Variatie is namelijk ons toverwoord. Evenementen, cursussen, workshops, bijscholingen, opleidingen, samen koken, samen eten, enzovoort.

 

Kennis is uitermate belangrijk. Als je namelijk weet hoe het werkt, kun je zaken gericht veranderen. Dan is angst niet meer de drijfveer. Dan kun je zélf de regie in handen nemen. Dan kun je beslissingen nemen waar je blij van wordt en waar je lichaam wel bij vaart. Kennis vergaren moet ook een beetje leuk wezen vinden we. Je moet er 'pretogen' van krijgen. Aan Evenwijs zal het in ieder geval niet liggen. Als je kennis met een pretoog zoekt, zit je bij Evenwijs helemaal goed.

 

Ons lichaam is een ingenieus systeem van biljoenen samenwerkende cellen. Om goed te kunnen functioneren zijn deze cellen afhankelijk van de juiste bouwstoffen. Onze voeding is de voornaamste leverancier van de benodigde grondstoffen. Hieruit kan het lichaam zelf een deel van de bouwstoffen maken, andere moeten direct al in de voeding aanwezig zijn. Dat wat we binnenkrijgen bepaalt uiteindelijk het functioneren van de cellen. En -niet onbelangrijk- ons voedingspatroon bepaalt in grote mate het 'welbevinden' van onze lichaamscellen. Het zou tenslotte onlogisch zijn te veronderstellen dat iets wat de mens minimaal drie maal per dag doet, namelijk eten, géén invloed zou hebben op het lichaam.

www.evenwijs.nl | verkoop@evenwijs.nl